Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Αποτέφρωσης Νεκρών

Το μοναδικό στην Ελλάδα Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών ξεκίνησε να λειτουργεί στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019.

Το Κέντρο ιδρύθηκε από την εταιρία Crem Services και η λειτουργία του επέλυσε ένα μακροχρόνιο κοινωνικό αίτημα καθότι έως τότε οι συγγενείς των εκλιπόντων, που είχαν εκφράσει την επιθυμία της αποτέφρωσης αντί της ταφής, υποχρεώνονταν να μεταφέρουν τη σορό στο εξωτερικό.

Με σεβασμό στους εκλιπόντες καθώς και τους συγγενείς και τους οικείους, το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών παρέχει σήμερα υπηρεσίες αποτέφρωσης σορού και οστών από εκταφές, καθώς και υπηρεσίες για τη διασπορά τέφρας σε γη, θάλασσα και αέρα.

Οι υπηρεσίες μας:

-Αποτέφρωση σορού: Αποτέφρωση της σορού και παράδοση της τέφρας σε τεφροδόχο της επιλογής σας.

-Αποτέφρωση οστών: Αποτέφρωση οστών μετά από εκταφή, αντί της φύλαξης σε οστεοφυλάκιο, και παράδοση της τέφρας σε τεφροδόχο της επιλογής σας.

-Τέλεση θρησκευτικής ή πολιτικής τελετής στην Αίθουσα Αποχαιρετισμού: Τέλεση θρησκευτικής ή πολιτικής τελετής που διοργανώνεται από το γραφείο τελετών και τους συγγενείς και οικείους στην Αίθουσα Αποχαιρετισμού. Παρέχεται η δυνατότητα για προβολή οπτικοακουστικού αφιερώματος, ειδικό στολισμό, μουσική κάλυψη κ.ά.

-Εκδήλωση αποχαιρετισμού στην Αίθουσα Αναψυκτηρίου: Παράθεση καφέ, αφεψημάτων, ελαφρύ και πλήρους γεύματος (σε συνεργασία με εταιρία catering) στον εσωτερικό χώρο και το αίθριο.

-Ταφή της τέφρας: Πραγματοποιείται ταφή της τέφρας στον ανθόκηπο του ΚΑΝ.

-Φύλαξη τεφροδόχου: Φυλάσσεται η τεφροδόχος στο υπαίθριο τεφροφυλάκιο του ΚΑΝ.

-Διασπορά της τέφρας: Παροχή πολλαπλών επιλογών για διασπορά της τέφρας σε γη, θάλασσα και αέρα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

-Προαγορά υπηρεσιών αποτέφρωσης: Παρέχεται η δυνατότητα προαγοράς υπηρεσιών αποτέφρωσης και διάθεσης της τέφρας προς αποφυγή τυχόν επιβάρυνσης για την οικογένεια μετά το θάνατο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

-Τεφροδόχοι: Διατίθενται χειροποίητα αντίγραφα τεφροδόχων εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα και τεφροδόχοι σε ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων και υλικών (από χαλκό, ορείχαλκο, MDF, δρυ, πηλό, υδατοδιαλυτά και ανακυκλώσιμα υλικά). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

-Κοσμήματα ενθύμησης: Διατίθεται ποικιλία κοσμημάτων ενθύμησης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

 222.1121752 | 6943263355

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2024. Funeral Maragos  Rights Reserved.