Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

...::: Ενδεικτικά Photo, Οργάνωση και Διεκπεραίωση Μνημοσύνων :::...

Vinaora Nivo Slider 3.x

Οργάνωση και Διεκπεραίωση Μνημοσύνων

3/ήμερο και 9/ήμερο Μνημόσυνο
Την τρίτη ημέρα του αποβιώσαντος σύμφωνα με τα ελληνικά ήθη και έθιμα εν στενό οικογενειακό κύκλο η οικογένεια τελεί επί του τάφου επιμνημόσυνο δέηση. Κατ' αυτήν κατασκευάζει ένα μικρό πιάτο κόλλυβα, απλό (βρασμένο σιτάρι με ζάχαρη) και καλεί τον ιερέα των Νεκροταφείων να τελέσει επιμνημόσυνο δέηση. Το αυτό επαναλαμβάνεται και στις 9 ημέρες από το θάνατο του προσφιλούς σας προσώπου.

40/ήμερο Μνημόσυνο
Το 40/ήμερο μνημόσυνο που ακολουθεί μπορεί να γίνει είτε στο ναό που επιθυμεί η οικογένεια και κατά προτίμηση στο ναό της ενορίας του θανόντος είτε στο ναό των Κοιμητηρίων.
Ένα πλήρες 40/ήμερο μνημόσυνο περιλαμβάνει εκτός από το δίσκο, αγγελίες τοιχοκολλήσεις και σχεδόν όλες τις διαδικασίες που απαιτεί και μια νεκρώσιμη τελετή.
Η ανάθεση ενός τέτοιου μνημόσυνου στο γραφείο τελετών μας θα σας απαλλάξει από πολλές φροντίδες.
Εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε μνημόσυνο πρέπει το αργότερο εντός δέκα ημερών από την ημέρα του θανάτου να επισκεφτείτε ή να καλέσετε το γραφείο τελετών δια να συζητήσετε τις λεπτομέρειες και να κλείσει το γραφείο μας για λογαριασμό σας το ναό και την αίθουσα δεξιώσεων. Σχεδόν όλα τα μνημόσυνα πραγματοποιούνται την ημέρα Κυριακή.
Εάν θέλετε το 40/ήμερο μνημόσυνο να το κάνετε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο συμβουλευτείτε το γραφείο μας και να είσθε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει την πείρα του, θα σας διευκολύνει.
Εάν επιθυμείτε το 40/ήμερο μνημόσυνο του προσφιλούς προσώπου σας να διαβασθεί σε άλλο Ναό και όχι στο Ναό της ενορίας σας ή των Κοιμητηρίων που έγινε ο ενταφιασμός, τότε αναθέσατε το στο γραφείο τελετών της αρεσκείας σας, για να απαλλαχθείτε από ορισμένες πρόσθετες διαδικασίες.

6/μηνο, Ετήσιο και Τριετές Μνημόσυνο
Τα ίδια πράγματα ισχύουν όπως στο 40/ήμερο μνημόσυνο, έτσι και στο 6/μηνο, Ετήσιο και Τριετές Μνημόσυνο.
Εάν επιθυμείτε το μνημόσυνο του προσφιλούς προσώπου σας να διαβασθεί σε άλλο Ναό και όχι στο Ναό της ενορίας σας ή των Κοιμητηρίων που έγινε ο ενταφιασμός, τότε αναθέσατε το στο γραφείο τελετών της αρεσκείας σας, για να απαλλαχθείτε από ορισμένες πρόσθετες διαδικασίες.

 

 

Δικαιούχος Λογαριασμών: Απόστολος Χαρ. Μαραγκός

Εξόφληση ολική η μερική με οποιαδήποτε Κάρτα μέσω Viva Wallet!

Copyright © 2023. Funeral Maragos  Rights Reserved.